Åre sohva 2-istuttava

2110 2950 

Tilattavissa

Åre-sohvassa hienostunut estetiikka ja funktionaalisuus kulkevat käsikädessä. Kahdesta osasta rakentuva runko on helppo purkaa ja koota uudelleen. Valittavana on napitetun kiinteän verhoilun lisäksi käytännölliset, pestävät irtopäälliset.

Hiort af Ornäs lähestyi muotoilua kuin kuvanveistäjä. Hänen suunnittelemansa tuotteet näyttävät kauniilta, katsoipa niitä mistä kulmasta tahansa. Åre-sohvan kauniisti viimeistelty veistoksellinen selkäpuoli suorastaan kutsuu sijoittamaan sen keskelle huonetta.

Åre-sohvaa saa myös kolmenistuttavana, mahonki-, pähkinä-, koivu-, tai tammirungolla sekä useilla verhoiluvaihtoehdoilla.

Kaikki Ornäs-huonekalut valmistetaan Suomessa käsityönä omalla verstaallamme Hollolassa.

Ornäs-huonekaluihin on tarjolla kymmenittäin erilaisia verhoiluvaihtoehtoja. Verkkokaupassa on vain muutama esimerkki. Kysy rohkeasti myös muita verhoilu- ja jalkavaihtoehtoja, on mahdollista valmistaa juuri sinulle räätälöity Ornäs huonekalu.

 

Tuotenumero107449-1
Suunnittelija

Carl-Gustaf Hiort af Ornäs

Mitat

L 128 cm, K 74 cm, S 77 cm

Runko

Koivu, tammi, mahonki tai pähkinä

Ornäs

Ornäs Oy on suomalainen designyritys, joka syntyi halusta jatkaa Carl-Gustaf Hiort af Ornäsin (1911–1996) vaikuttavaa ja uraauurtavaa elämäntyötä skandinaavisen muotoilun parissa. Tahdomme pitää huolta tästä perinnöstä.

Tarinamme alkaa vuodesta 1945, jolloin Hiort af Ornäs perusti Helsingin Lauttasaareen puusepäntehtaan voidakseen toimia saumattomassa yhteistyössä puuseppien kanssa. Vuodesta 2016 lähtien veljekset Janne ja Samuli Ylönen ovat perheineen vaalineet Hiort af Ornäsin aloittamaa työtä edistämällä suomalaista ja skandinaavista muotoiluperinnettä.

Jatkamme Ornäsissä Hiort af Ornäsin viitoittamalla tiellä ja kuljemme omaa polkuamme pintatrendeistä välittämättä. Hänen laillaan uskomme laatuun, taiteellisesti kunnianhimoiseen muotoiluun, kauneuteen ja käsityöhön sekä yksityiskohtaiseen viimeistelyyn. Mielestämme juuri nämä arvot tekevät huonekaluista ajattomia klassikoita, jotka puhuttelevat vuosikymmenestä toiseen ja lunastavat paikkansa erityylisissä sisustuksissa yhä uudestaan.

Mallistomme ydin rakentuu Hiort af Ornäsin suunnittelemista design-klassikoista. Julkaisemme Hiort af Ornäsin suunnittelemia huonekaluja uudelleen harkiten ja täydennämme mallistoamme vähitellen. Myös uusissa tuotteissamme haluamme pysyä uskollisina suunnittelijan designfilosofialle.

Oma verstaamme Suomessa on se paikka, jossa vaalimamme ainutlaatuinen muotoiluperintö herää henkiin, puuseppiemme valmistama, kauniisti viimeistelty huonekalu kerrallaan. Niistä jokainen tehdään tätä päivää ja huomista varten.