Artek Karuselli lepotuoli

8000 

Saatavilla verkkokaupasta

Tyyliltään ja mukavuudeltaan ainutlaatuinen Karuselli lepotuoli ilmentää suunnittelija Yrjö Kukkapuron pyrkimystä yhdistää funktio, ergonomia ja orgaaninen muoto. Karuselli lepotuoli myötäilee kehoa ja sai ilmeisesti alkunsa, kun suunnittelija rakensi tyttärensä kanssa pihalla lumituoleja. Kukkapuro haki vuosikausia täydellisiä mittasuhteita, kunnes lanseerasi ikonisen tuolimallin vuonna 1964. Siitä tuli välittömästi kansainvälinen menestys; Gio Ponti valitsi Karusellin Domus-lehden kanteen vuonna 1966, ja Sir Terence Conran julisti sen lempituolikseen.

Istuin ja jalusta lasikuitua, haarukka kromattua terästä ja istuimessa nahkaverhoilu. Istuin on pyörivä.

Karusellin laadukas nahkaverhoilu on saatavana kolmessa eri värissä:
Musta
Punainen
Valkoinen

Kirjoita tilauksen lisätietoihin haluamasi väri.

Tilaustuote. Toimitusaika 10-12 viikkoa.

TuotenumeroA268001
Suunnittelija

Yrjö Kukkapuro

Mitat

80cm x 97,5cm x 92cm

Artek

Nuoret idealistit Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935 tavoitteenaan "harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä edistää näyttelyiden avulla ja muulla tavoin nykyaikaista asuntokulttuuria".

Artekin tuotteet ovat nyt saatavilla Fasetista! Varastossa olevat, uudet Artek tuotteet toimitamme nopeasti muutamassa työpäivässä. Tiesitkö, että Fasetti on Artekin suosittelema, vanhojen Artek kalusteiden entisöijä. Teemme Artek tuolien satulavöiden uusimiset ja muut Artek kunnostukset ammattitaidolla.