Artek lattiavalaisin A808 valkoinen

4325 

Saatavilla verkkokaupasta

Tyylikkään A808 lattiavalaisimen varjostin on valmistettu ohuista maalatuista metallikehistä, jotka hajauttavat valon tasaisesti. Kerroksittain levenevien kehien muoto muistuttaa kumollaan olevaa maljaa. Valaisimen sirosti ojentunut kaula on kiillotettua messinkiä, joka luo viehättävän vastakohdan mustalla käsin ommellulla nahalla päällystetylle jalustalle. Alvar Aalto suunnitteli A808 lattiavalaisimen vuonna 1955 Helsingin Kansaneläkelaitokselle.

Tilaustuote. Toimitusaika 2-4 viikkoa.

TuotenumeroA440027
Suunnittelija

Alvar Aalto, v. 1955/1956

Materiaali

Jalusta ja varsi: terästä, nahkapäällystetty musta. Putki: kiillotettu messinki. Varjostin: terästä, maalattu valkoinen.

Mitat

Valaisimen korkeus 163cm, halkaisija 40cm, johdon pituus 2,5m.

Artek

Nuoret idealistit Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935 tavoitteenaan "harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä edistää näyttelyiden avulla ja muulla tavoin nykyaikaista asuntokulttuuria".

Artekin tuotteet ovat nyt saatavilla Fasetista! Varastossa olevat, uudet Artek tuotteet toimitamme nopeasti muutamassa työpäivässä. Tiesitkö, että Fasetti on Artekin suosittelema, vanhojen Artek kalusteiden entisöijä. Teemme Artek tuolien satulavöiden uusimiset ja muut Artek kunnostukset ammattitaidolla.