Artek Pirkka jakkara

680 

Saatavilla verkkokaupasta

Pirkka jakkara suunniteltiin alun perin saunan jälkeistä vilvoittelua varten. Suomalaisesta talonpoikaishuonekaluperinteestä muotonsa saava Pirkka sopii täydellisesti moderniin nykysisustukseen. Jakkaran jalat on tehty massiivikoivusta ja istuin kahdesta kaarevasta mäntykappaleesta. Keskellä oleva rako toimii kätevänä kahvana jakkaraa siirreltäessä. Pirkka jakkaraa on kahta kokoa. Se on osa tuoli-, jakkara- ja pöytäsarjaa, jonka muotokieli ilmentää Ilmari Tapiovaaran pyrkimystä perinteisen ja modernin liittoon.

Valikoimasta poistumassa oleva tuote, kysy saatavuutta.

TuotenumeroA200077
Suunnittelija

Ilmari Tapiovaara, v. 1955

Mitat

L 44 cm, K 42/44 cm, S 28 cm

Materiaali

Massiivikoivu, massiivimäntylevy

Artek

Nuoret idealistit Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935 tavoitteenaan "harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä edistää näyttelyiden avulla ja muulla tavoin nykyaikaista asuntokulttuuria".

Artekin tuotteet ovat nyt saatavilla Fasetista! Varastossa olevat, uudet Artek tuotteet toimitamme nopeasti muutamassa työpäivässä. Tiesitkö, että Fasetti on Artekin suosittelema, vanhojen Artek kalusteiden entisöijä. Teemme Artek tuolien satulavöiden uusimiset ja muut Artek kunnostukset ammattitaidolla.