Atelier tuoli, tammi

579 

Saatavilla verkkokaupasta

Atelier-tuoli syntyi, kun Tukholmaan, Kansallismuseon uuteen, taiteilijan ateljeeta muistuttavaan, ravintolaan tarvittiin tuolia. Museolle tilaustyönä tehty tuoli on osa pohjoismaisen nykymuotoilun edistämistyötä. Atelier-tuoli on mittasuhteiltaan siro, kevyt ja pinottava. Tuolin sopusuhtaisuus ja geometriset linjat yhdistyvät vähäeleisiin, mutta elegantteihin yksityiskohtiin. Esimerkiksi jalkoja yhdistävä poikkipuu sulautuu etujalkoihin luoden tuolille pehmeän, epämuodollisen ilmeen. Tuoli on istuessa mukava ja samalla monikäyttöinen; se sopii yhtä hyvin ruokailuryhmään, työpöydän ääreen, ravintolaan ja kokoushuoneeseen tai auditorioon. Atelier-tuolin on suunnitellut tukholmalainen TAF Studio.

Malli nähtävillä Hollolan myymälässä.

TuotenumeroA260702
Suunnittelija

TAF Studio, 2018

Materiaali

Lakattu tammi

Mitat

46 x 47, kork. 78, ist.kork. 45,5 cm

Artek

Nuoret idealistit Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935 tavoitteenaan "harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä edistää näyttelyiden avulla ja muulla tavoin nykyaikaista asuntokulttuuria".

Artekin tuotteet ovat nyt saatavilla Fasetista! Varastossa olevat, uudet Artek tuotteet toimitamme nopeasti muutamassa työpäivässä. Tiesitkö, että Fasetti on Artekin suosittelema, vanhojen Artek kalusteiden entisöijä. Teemme Artek tuolien satulavöiden uusimiset ja muut Artek kunnostukset ammattitaidolla.