Louis Poulsen PH Artichoke “Artisokka” valaisin, kiillotettu ruostumaton teräs

9705 

Saatavilla verkkokaupasta

Valaisimen antama valo on täysin häikäisemätöntä. Huolellisesti asetellut 72 lehteä muodostavat 12 kuuden lehden riviä. Ne valaisevat itse valaisimen ja heijastavat hajavaloa ainutlaatuisella valonjaolla. Valaisimen valo on koristeellista ja miellyttävää.

Kun Henningsen suunnitteli ikonisen PH Artichoken Kööpenhaminan Langelinie Pavillonen -ravintolalle vuonna 1958, hän valitsi kokokupariset lehdet ja vaaleanpunaisen sävyn niiden sisäpinnoille. Tämä yhdistelmä antoi luonnolliselle muodolle poikkeuksellista lämpöä, ja valo heijastui kauniisti PH Artichoken kätketystä valonlähteestä.

Materiaalit: Lehdet: Kiillotettu ruostumaton teräs. Ylävarjostin: Valkoinen painosorvattu teräs. Kehys: Kiillotettu ja kromattu laserleikattu teräs. Ripustuslaite: Kiillotettu ja kromattu painosorvattu alumiini.

Paino: Enintään 22,5kg.

Mitat: Kuvassa näkyvät mitat ovat millimetreinä.

Luokka: Kotelointiluokka IP20. Eristysluokka I. Energialuokka A+ – E.

Asennus: Ripustus: Johto 3 x 0,75 mm2 ja vaijeri. Kattokuppi: Kyllä. Johdon pituus: 4m.

Valaisinta on saatavilla neljässä eri koossa:

Ø 480mm: 9705 €
Ø 600mm: 11 850 €
Ø 720mm: 13 410 €
Ø 840mm: 14 805 €

Tilaustuote. Toimitusaika noin 4 viikkoa. Kysy tuotteen tämänhetkistä toimitusaikaa. Osassa tuotteista on valitettavasti viivettä toimitusajassa.

TuotenumeroLP-PH-Artichoke-Ruost.Teräs Kiill.
Suunnittelija

Poul Henningsen

Väri

Kiillotettu ruostumaton teräs

Louis Poulsen

Louis Poulsenilla ei pelkästään suunnitella valaisimia, vaan muokataan valoa ja pyritään luomaan miellyttävä ilmapiiri, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Ylelliset Louis Poulsen valaisimet nostavat valaistuksen aivan uudelle tasolle.