Louis Poulsen Panthella Mini pöytävalaisin, valkoinen opaaliakryyli

490 

Varastossa

Valaisin tuottaa pehmeän miellyttävää valoa. Akryyliversiossa valo taittuu miellyttävän kevyesti sisävarjostimen värin ja alaspäin suuntautuvan heijastuksen ansiosta.

Panthella MINI -valaisin on pienempi versio Verner Pantonin suositusta Panthella-pöytävalaisimesta vuodelta 1971. Pantonin tarkoituksena oli luoda valaisin, jossa sekä jalka että varjostin toimivat heijastimina ja jossa näkyvät myös tanskalaisen muotoilijan tunnetut orgaaniset muodot. Panthella MINI -valaisimen rikkaat värit perustuvat Pantonin viimeiseen näyttelyyn nimeltään ”Light and Colour”, joka pidettiin vuonna 1998 Trapholtin taidemuseossa, Tanskan Koldingissa. Ei-häikäisevää valoa tuottava Panthella MINI on upea esimerkki Verner Pantonin nerokkuudesta tunnelmallisen valaistuksen saralla. Valaisin on pienikokoinen, halkaisijaltaan vain 250 mm ja korkeudeltaan 335 mm, joten se on helppo sijoittaa ikkunalaudoille, hyllyille, pöydille tai muille tasoille, joissa tilaa on rajoitetusti.

Tilaustuote. Toimitusaika noin 4 viikkoa. Kysy tuotteen tämänhetkistä toimitusaikaa. Osassa tuotteista on valitettavasti viivettä toimitusajassa.

 

TuotenumeroLP-PanthellaMini-Valk.Akr.
Suunnittelija

Verner Panton

Mitat

L 25 cm, K 33,5 cm, S 25 cm

Materiaalit

Varjostin: Ruiskuvalettu akryyli
Jalusta: Valettu alumiini

Pinta

Valkoinen opaaliakryyli

Louis Poulsen

Louis Poulsenilla ei pelkästään suunnitella valaisimia, vaan muokataan valoa ja pyritään luomaan miellyttävä ilmapiiri, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Ylelliset Louis Poulsen valaisimet nostavat valaistuksen aivan uudelle tasolle.