Louis Poulsen PH seinävalaisin

2395 

Saatavilla verkkokaupasta

Valaisimen muotoilu perustuu heijastavaan 3-varjostinjärjestelmään, joka suuntaa suurimman osan valosta alaspäin. Varjostimien valkoiseksi maalattu himmeä sisäpinta takaa miellyttävän hajavalon.

Pinta: Kupari, harjattu.

Materiaalit: Varjostimet: Painosorvattu kupari. Seinärasia: Kuparoitu painosorvattu messinki. Varsi: Kuparoitu messinki.

Huomaa, että kuparipinta on käsittelemätön, jotta se patinoituisi ajan kuluessa. Pinta voi tämän vuoksi muuttua epätasaiseksi, ennen kuin tuote on täysin patinoitunut. Tämä prosessi on voinut alkaa jo ennen tuotteen toimitushetkeä.

Mitat: Kuvassa näkyvät mitat ovat millimetreinä.

Paino: Enintään 6kg.

Luokka: Kotelointiluokka IP23. Eristysluokka I.

Asennus: Kytkentärima: 1 x 3 x 2,5 mm2. Kaapelien läpiviennit: 2 kpl pohjassa ja 2 kpl takana Ø 10-14,5mm:n kaapelille. Sarjakytkentä: Hyväksytty, 3 x 1,5mm2.

Tilaustuote. Toimitusaika noin 4 viikkoa. Kysy tuotteen tämänhetkistä toimitusaikaa. Osassa tuotteista on valitettavasti viivettä toimitusajassa.

TuotenumeroLP-PH-Seinä
Suunnittelija

Poul Henningsen

Väri

Kupari

Louis Poulsen

Louis Poulsenilla ei pelkästään suunnitella valaisimia, vaan muokataan valoa ja pyritään luomaan miellyttävä ilmapiiri, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Ylelliset Louis Poulsen valaisimet nostavat valaistuksen aivan uudelle tasolle.