Louis Poulsen VL Ring Crown 3

2950 

Saatavilla verkkokaupasta

VL Ring Crown -tuoteperhe on saanut alkunsa arkkitehti Vilhelm Lauritzenin suunnittelemasta valaisimesta Kööpenhaminan vanhaan Radiotaloon 1940-luvulla. Alkuperäinen VL Ring Crown ei ollut siellä koskaan esillä, mutta pian sen jälkeen lanseerattiin Ring Crown, joka perustui alkuperäisiin piirustuksiiin. VL Ring Crown tuotiin uudelleen markkinoille vuonna 2019 uskollisena alkuperäisille materiaaleilleen ja muotoilulleen. Se on valmistettu käsittelemättömästä, kiillotetusta messingistä ja varustettu kolmella, viidellä tai seitsemällä kiiltävän valkoisella varjostimella, jotka ovat kolmikerroksista suupuhallettua opaalilasia. VL Ring Crown -tuoteperhe tuo omaperäisen ja autenttisen vaikutelman tyylikkääseen sisustukseen ja tarjoaa lämmintä valoa, joka valaisee pehmeästi nykyajan elämänmenoa.

Tilaustuote. Toimitusaika noin 4 viikkoa. Kysy tuotteen tämänhetkistä toimitusaikaa. Osassa tuotteista on valitettavasti viivettä toimitusajassa.

Valaisimen asennuksen voi tilata erillisellä sopimuksella, kysy lisää!

TuotenumeroLP-RingCrown3
Suunnittelija

Vilhelm Lauritzen

Mitat

L 55 cm, K 23,3 cm, S 55 cm

Materiaalit

Varjostimet: Suupuhallettu, 3-kerroksinen opaalilasi
Ring Crownin vaijerit: Ruostumaton teräs
Kehys ja kattokuppi: Käsittelemätön messinki, patinoituva

Louis Poulsen

Louis Poulsenilla ei pelkästään suunnitella valaisimia, vaan muokataan valoa ja pyritään luomaan miellyttävä ilmapiiri, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Ylelliset Louis Poulsen valaisimet nostavat valaistuksen aivan uudelle tasolle.