Louis Poulsen VL45 Radiohus 370

645 

Saatavilla verkkokaupasta

Vuonna 2016 Radiohus-riippuvalaisin teki paluun nimellä VL45 Radiohus. Vilhelm Lauritzen suunnitteli sen 1940-luvulla yhteistyössä Louis Poulsenin kanssa Radiohuset-rakennukseen (Tanskan radiotalo) Kööpenhaminaan. Riippuvalaisimessa on alkuperäinen muotoilu, messinkiripustus sekä kolmekerroksisesta suupuhalletusta lasista valmistettu varjostin. Sisin ja uloin kerros on valmistettu kirkkaasta kiillotetusta lasista, ja välikerros on valkoista lasia.

Valaisin tuottaa yhtenäisen yleisvalona toimivan hajavalon. Lasin alaosan aukko suuntaa valon suoraan alaspäin. Lasin laatu varmistaa sen, että valaisin heijastaa valoa tasaisesti.

Huomaa, että messinkisiä pintoja ei ole käsitelty. Tämä tarkoittaa sitä, että pinta muuttuu ja patinoituu ajan mittaan.

Kotelointiluokka IP20. Eristysluokka I.
Valonlähde 1x100W E27.

Malli nähtävillä Hollolan myymälässämme. Toimitusaika noin 4 viikkoa. Kysy tuotteen tämänhetkistä toimitusaikaa. Osassa tuotteista on valitettavasti viivettä toimitusajassa.

TuotenumeroLP-VL45 Radiohus 370
Suunnittelija

Vilhelm Lauritzen

Materiaali

Varjostin: Suupuhallettu, kiillotettu valkoinen opaalilasi. Ripustuslaite: Käsittelemätön harjattu messinki, patinoituva.

Mitat

Ø37, kork. 44,8 / 37 cm

Väri

Kiiltävä valkoinen opaalilasi. Harjattu messinki, käsittelemätön.

Louis Poulsen

Louis Poulsenilla ei pelkästään suunnitella valaisimia, vaan muokataan valoa ja pyritään luomaan miellyttävä ilmapiiri, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Ylelliset Louis Poulsen valaisimet nostavat valaistuksen aivan uudelle tasolle.