Näyttely vitriini, massiivitammi

3090 

Saatavilla verkkokaupasta

Graafisen linjakas muotokieli ja äärimmäisen hienostunut viimeistely yhdistyvät Näyttely-vitriinissä tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Valo virtaa vapaasti lasiovien ja -seinien läpi, mikä tekee massiivipuurunkoisesta kaapista kevyen ja ilmavan.

Syksyllä 2020 uudelleen julkaistu Näyttely-vitriini mukautuu erilaisiin sisustuksiin valitun puulajin, pintakäsittelyn ja kaapin takaseinän materiaalin mukaan. Mahonki, pähkinäpuu, tammi ja skandinaavisen vaalea koivu voidaan yhdistää yhtä lailla raakapellavaan, kirkkaaseen lasiin, mustaan lasiin tai peililasiin.

Vitriinikaappi on monipuolinen säilytysratkaisu. Käsin hiotuilla lasihyllyillä rakkaimmista esineistä kootut asetelmat pääsevät kauniisti esille ja lasiovien takana myös kirjat sekä astiat säilyvät kätevästi pölyltä suojassa. Pieni vitriini sopii moneen käyttötarkoitukseen ja se asettuu luontevasti kodin eri huoneisiin. Kaapin takaosa on viimeistelty kauniisti, joten sitä voi käyttää myös tilanjakajana.

Hiort af Ornäs suunnitteli Näyttely-vitriinin vuonna 1955 alun perin osaksi Suomen suurlähetystöjen tyyppisisustusta. Jokainen kaappi valmistetaan lasiosien hiottuja yksityiskohtia myöten edelleen käsityönä Suomessa samoilla menetelmillä kuin suunnittelijan omana aikana.

Tuotenumero108293
Suunnittelija

Carl-Gustaf Hiort af Ornäs

Puulajit

Koivu, tammi, mahonki tai pähkinä

Sisätakaseinä

Puuviilua, kirkasta tai mustaa lasia, peililasia tai luonnonväristä pellavakangasta

Mitat

L 82 cm, K 130 cm, S 30 cm
Kaapin sisäsyvyys 25 cm