Rialto nojatuoli lakattu tammi, DG Tullos Zinc kangas, mustat nahkanyörit ja käsinojat

3790 

Varastossa

Veistoksellinen Rialto on puusepänosaamisen todellinen taidonnäyte. Alun perin vuoden 1957 Milanon triennaaliin suunnitellussa nojatuolissa linjakas muotokieli yhdistyy viimeisteltyihin yksityiskohtiin.

Hiort af Ornäs lähestyi muotoilua kuin kuvanveistäjä. Hänen suunnittelemansa huonekalut näyttävät kauniilta, katsoipa niitä mistä kulmasta tahansa. Usein kiinnostavimmat yksityiskohdat löytyvät yllättävistä paikoista, eikä mitään ei tarvitse piilottaa seinää vasten. Rialto-nojatuoli onkin kuin veistos, jonka voi asetella tilaan vapaasti.

Skandinaavisen selkeä muotokieli ja hienostuneet detaljit käyvät kiinnostavaa vuoropuhelua keskenään. Selkänojan nahkapunos ja yhdestä kappaleesta veistetyt, kaartuvat takajalat tekevät Rialton muotoilusta ainutlaatuisen.

Syksyllä 2020 uudelleen julkaistu Rialto on moderni klassikko, jonka ilme elää valitun puulajin, verhoilun ja selkänojan sekä käsinojien viimeistelyn mukaan. Rialto-tuolia saa neljässä eri puulajissa: mahonki-, pähkinäpuu-, tammi-, tai koivurungolla. Selkänojan takaosaan voi valita hienostuneen nahkapunoksen tai kauniin raakapellavakankaan.

Lukuisia eri verhoiluvaihtoehtoja valittavana, verkkokaupassa on vain muutamia esimerkkejä. Kaikki mallit ovat nähtävillä myymälöissä.

Tässä Rialto-tuolissa on tammirunko ja on verhoiltu Designers Guildin Tullos Zinc -kankaalla.

Tuotenumero108281
Suunnittelija

Carl-Gustaf Hiort af Ornäs

Mitat

L 65 cm, K 73 cm, S 71 cm

Runko

Tammi

Kangas

Designers Guild Tullos Zinc

Takaselkä ja käsinojat

Musta nahkanyöri