Rialto nojatuoli valkovahattu tammi, Vegetal Natural nahkaverhoilu ja Vegetal nyörit ja käsinojat

4330 

Tilattavissa

Veistoksellinen Rialto on puusepänosaamisen todellinen taidonnäyte. Alun perin vuoden 1957 Milanon Triennaleen suunniteltussa tuolissa linjakas muotokieli yhdistyy viimeisteltyihin yksityiskohtiin.

Hiort af Ornäs lähestyi muotoilua kuin kuvanveistäjä. Hänen suunnittelemansa huonekalut näyttävät kauniilta, katsoipa niitä mistä kulmasta tahansa. Usein kiinnostavimmat yksityiskohdat löytyvät yllättävästi paikoista. Mitään ei tarvitse piilottaa seinää vasten. Rialto onkin kuin veistos, jonka voi asetella tilaan vapaasti.

Skandinaavisen selkeä muotokieli ja hienostuneet detaljit käyvät kiinnostavaa vuoropuhelua keskenään. Selkänojan nahkapunos ja yhdestä kappaleesta veistetyt, kaartuvat takajalat tekevät Rialton muotoilusta ainutlaatuisen.

Rialto-nojatuolin ilme muuttuu valitun puulajin, verhoilun ja selkänojan sekä käsinojien viimeistelyn mukaan. Rialto-tuolia on saatavana neljässä eri puulajissa: mahonki-, pähkinäpuu-, tammi-, tai koivurungolla. Selkänojan takaosaan voi valita hienostuneen nahkapunoksen tai kauniin raakapellavakankaan.

Lukuisia eri verhoiluvaihtoehtoja valittavana, verkkokaupassa on vain muutamia esimerkkejä. Kaikki mallit ovat nähtävillä myymälöissä.

Valkovahattu tammi, Vegetal Natural nahkaverhoilu ja Vegetal nyörit ja käsinojat. Vegetal on värjäämätön, luonnollinen nahka, jonka patinoituminen alkaa välittömästi sen valmistuttua. Kukin nahkavuota tummuu valon vaikutuksesta omalla tavallaan ja saavuttaa uniikin ulkonäön ajan kuluessa.

Tuotenumero108279
Suunnittelija

Carl-Gustaf Hiort af Ornäs

Mitat

L 65 cm, K 73 cm, S 71 cm

Runko

Valkovahattu tammi

Verhoilu

Vegetal Natural-nahka

Takaselkä

Vegetal-nyörit