Siesta lepotuoli, valkovahattu tammi, Lauritzon Orsetto – KUVAUSLAINASSA

3890 

Saatavilla verkkokaupasta

Siestan ainutlaatuinen ja tunnistettava muotokieli on tehnyt siitä klassikon, joka ihastuttaa vuosikymmenestä toiseen. Siestaa suunnitellessaan Hiort af Ornäs halusi luoda täydellisen tuolin, joka sopii monenlaisiin sisustuksiin ja on kuin syli, jossa on ihanaa istua. Tuolissa orgaaninen muoto ja harkittu funktionaalisuus ovat täydellisessä tasapainossa.

Hiort af Ornäs hioi Siestaa vuosia, ennen kuin se lopulta sai muotonsa vuonna 1952. Lukuisien vahasta muovailtujen ja kipsiin valettujen pienoismallien lisäksi Siestaa edelsi sarja tuolimalleja, joita parantelemalla hän kulki tinkimättömästi kohti täydellisyyttä.

Kerrotaan, että ennen kuin suunnittelija päästi tuolin markkinoille, hän koeistutti Siestassa puusepänverstaansa työntekijöitä tuntikaupalla lukemassa sekä kutomassa ja tenttasi heitä sitten yksityiskohtaisesti tuolin istuinmukavuudesta. Selkänojan kaaret ja istuinkulma on suunniteltu niin, että tuoli tukee istujaa ihanteellisesti. Samalla Siestan kaarevalinjainen muotokieli ihastuttaa tasapainoisella kauneudellaan.

Siesta-tuoliin on tarjolla kymmenittäin erilaisia verhoiluvaihtoehtoja. Verkkokaupassa on vain muutama esimerkki. Tutustu myymälöissämme muihin verhoilu- ja jalkavaihtoehtoihin, on mahdollista valmistaa juuri Sinulle räätälöity Siesta-tuoli.

Siesta lepotuoli on läpäissyt julkitilakäyttöön tarkoitettujen istuinkalusteiden vaativamman L2 luokan testin moitteitta.

Tässä Siesta lepotuolissa on valkovahatut tammijalat ja se on verhoiltu Lauritzonin Orsetto 011 kankaalla.

Tuotenumero108285
Suunnittelija

Carl-Gustaf Hiort af Ornäs

Mitat

L 74 cm, K 100 cm, S 83 cm

Jalat

Valkovahattu tammi

Kangas

Lauritzon Orsetto 011