Kolmiojalka taso

1355 

Valmistetaan tilauksesta, toimitusaika n. 4-6 vkoa

Kolmiojalka-taso kuuluu Hiort af Ornäsin suunnittelemaan Kolmiojalka-sarjaan, jonka tunnuselementti on kolmion mallinen jalkarakenne. Kauniisti viimeistellyt yksityiskohdat tekevät selkeälinjaisesta tasosta kiinnostavan klassikon. Suunnittelija tavoitteli useissa tuotteissaan monikäyttöisyyttä. Skandinaavisen linjakas taso toimiikin yhtä lailla sohvapöytänä, tv-tasona, kukkapöytänä kuin matalana penkkinäkin.

Kolmiojalka-tasoa saa neljässä eri puulajissa: koivu-, tammi-, mahonki-, tai pähkinäpuurungolla. Valittu puulaji määrittää huonekalun lopullisen tyylin ja ilmeen. Siten se mukautuu luontevasti erityylisiin sisustuksiin yksityiskodeista julkitiloihin.

Kolmiojalka -tasoa valmistetaan neljää eri pituutta (130, 150, 180 ja 205cm) kahta eri korkeutta, joko mustalla tai tammen värisellä jalalla. Valitsemalla mieleisen pituuden, värin ja korkeuden saat juuri sinulle räätälöidyn, sopivan Kolmiojalka –tason.

Mitat: syv. 50 x pit. 130/150/180/205, kork. 38cm tai 44cm.

Kaikki Ornäs-huonekalut valmistetaan Suomessa käsityönä omalla verstaallamme Hollolassa.

Lev. 50 x pit. 130, k. 38 / 44 cm.

Tuotenumero107453

Ornäs

Ornäs Oy on suomalainen designyritys, joka syntyi halusta jatkaa Carl-Gustaf Hiort af Ornäsin (1911–1996) vaikuttavaa ja uraauurtavaa elämäntyötä skandinaavisen muotoilun parissa. Tahdomme pitää huolta tästä perinnöstä.

Tarinamme alkaa vuodesta 1945, jolloin Hiort af Ornäs perusti Helsingin Lauttasaareen puusepäntehtaan voidakseen toimia saumattomassa yhteistyössä puuseppien kanssa. Vuodesta 2016 lähtien veljekset Janne ja Samuli Ylönen ovat perheineen vaalineet Hiort af Ornäsin aloittamaa työtä edistämällä suomalaista ja skandinaavista muotoiluperinnettä.

Jatkamme Ornäsissä Hiort af Ornäsin viitoittamalla tiellä ja kuljemme omaa polkuamme pintatrendeistä välittämättä. Hänen laillaan uskomme laatuun, taiteellisesti kunnianhimoiseen muotoiluun, kauneuteen ja käsityöhön sekä yksityiskohtaiseen viimeistelyyn. Mielestämme juuri nämä arvot tekevät huonekaluista ajattomia klassikoita, jotka puhuttelevat vuosikymmenestä toiseen ja lunastavat paikkansa erityylisissä sisustuksissa yhä uudestaan.

Mallistomme ydin rakentuu Hiort af Ornäsin suunnittelemista design-klassikoista. Julkaisemme Hiort af Ornäsin suunnittelemia huonekaluja uudelleen harkiten ja täydennämme mallistoamme vähitellen. Myös uusissa tuotteissamme haluamme pysyä uskollisina suunnittelijan designfilosofialle.

Oma verstaamme Suomessa on se paikka, jossa vaalimamme ainutlaatuinen muotoiluperintö herää henkiin, puuseppiemme valmistama, kauniisti viimeistelty huonekalu kerrallaan. Niistä jokainen tehdään tätä päivää ja huomista varten.